ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η φροντίδα για κάθε ενδιαφερόμενο καταναλωτή  είναι η πρώτη μας προτεραιότητα για αυτό παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες  που εισπράττει το αγοραστικό κοινό που μας εμπιστεύεται:

Παρέχεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο καθημερινά ανεξαρτήτως αργιών η υπηρεσία “ Χρειάζεσαι άμεσα μπαταρία ; Ήρθαμε κατ'οίκον στο τηλέφωνο 211-3331645. Έμπειρος συνεργάτης κατευθύνεται στο σημείο που έμεινε το αυτοκίνητο και σου αλλάζει τη μπαταρία, εφόσον βρίσκεσαι εντός του λεκανοπέδιου Αττικής.

Δίνεται ευρεία πληροφόρηση τηλεφωνική από έμπειρο προσωπικό στα θέματα εφαρμογών της μπαταριάς από τις 8:30 το πρωί μέχρι 20:30 το βράδυ στο τηλέφωνο 211-3331645.

Διατίθεται δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος που μας πληροφορεί για την κατάσταση της μπαταριάς. Ειδικό Τέστερ μετράει την εσωτερική αντίσταση, και τη δύναμη που εκκινεί τη μηχανή (τα αμπέρ εκκίνησης).

Ανακυκλώνουμε τις χρησιμοποιημένες Μπαταριές. Συνεργαζόμαστε μόνο με εγκεκριμένους ανακυκλωτές που έχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά για τη μεταφορά των μπαταριών που θεωρούνται επικίνδυνα απόβλητα.

Σε όλα μας τα προϊόντα δίνουμε Γραπτή εγγύηση ξεχωριστά από το τιμολόγιο ή την απόδειξη λιανικής. Η κάρτα εγγύησης περιγράφει: Την ημερομηνία που αγοράστηκε η μπαταρία. Την ημερομηνία που λήγει η εγγύηση. Τον τύπο, κωδικό της μπαταριάς. Την μάρκα του οχήματος που τοποθετήθηκε η μπαταρία.

Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές, κάθε μηνά βάζουμε ειδικές προσφορές με τιμές που σε κάποια προϊόντα μπορεί να φθίνουν κοντά στο κόστος.

Επιπλέον κάνουμε ειδικές τιμές σε ανέργους και σε άτομα με ειδικές ανάγκες αρκεί να έχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά (κάρτα ενεργείας ΟΑΕΔ, Αναπηρική κάρτα).